Услуги

Като специализиран магазин, ние предлагаме цялостно обслужване на своите клиенти:

Firm1

Монтаж

Осигуряваме бърз и висококачествен монтаж на ламинирани, масивни, трислойни и многослойни паркети и техните аксесоари. Осигуряваме всички свързани с паркетите подготвителни и монтажни дейности – грундиране на замазка, монтиране на ОSB – плоскости, облицоване на стъпала и стени и др.

Консултация

Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит ще ви помогне да вземете правилното решение при избора на паркет. При нас може да получите информация за естетическите характеристики и техническите параметри на различните паркети, препоръки за ползването и поддръжката им, идеи за дизайн на стая и пр.

Firm1

Firm1

Доставка

За да ви спестим проблеми, време и разходи, свързани с осигуряването на транспорт, може да доставим закупените от вас продукти до вашия дом, напълно безплатно. Ако живеете в друго населено място, заплащате само транспортните разходи.

Закупуване на бройка и връщане на стока

Не ви задължаваме да закупите ламинирания паркет на цял кашон, а според квадратурата, която ви е необходима. А ако ви останат материали, които поддържаме налични, може да ги върнете обратно и ще ви възстановим заплатената сума.

Firm1

Firm1

Налична стока

За да гарантираме бързото ви обслужване, голяма част от предлаганите продукти се поддържат на склад, а продуктите по поръчка ще ви доставим в срок от 1 до 6 работни дни. Продукти, които не са налични в страната, може да ви доставим по заявка до 20 работни дни.

Замерване и сушене на влага

Високата влажност на основата е враг №1 както на ламинираните, така и на естествените паркети. Поради това, може да ви осигурим професионално замерване на строителна влага, а при необходимост – машини за нейното елиминиране.

Firm1